Over mij

Dit is dus ''OV door Nederland'', de site waar ik mijn foto's en filmpjes van het Nederlandse Openbaar Vervoer opzet. Ikzelf ben Bjorn, en mijn interesses liggen uiteraard (onder andere) bij het Openbaar Vervoer. Ik reis graag een dagje door het land met actiekaartjes van bijvoorbeeld de Blokker en de Hema en maak dan vele foto's en filmpjes. Ook breng ik regelmatig een bezoek aan een museumspoorlijn. Onderhand heb ik al duizenden foto's gemaakt en zet ik de mooiste hier op mijn site. Voor de rest heb ik ook een YouTube kanaal waar ik mijn filmpjes op zet. Nieuwsgierig? Klik hier!

Een andere hobby van mij is pianospelen. Inmiddels zit ik zo'n negen jaar op pianoles. Ik speel voornamelijk klassieke muziek, maar ook lichte muziek van componisten als Einaudi vind ik soms leuk om te spelen. Van de stukken die ik speel maak ik soms filmpjes en die plaats ik op dit YouTube kanaal. Veel luisterplezier!

Daarnaast heb ik een passie voor de geschiedenis. Het verleden heeft me eigenlijk altijd al gefascineerd. Deze interesse uit zich onder andere in het bewaren van ansichtkaarten. Ik verzamel vrij selectief en verkoop daarom ook weer veel. Op deze manier kost het ook niet zoveel ruimte. Op deze link zijn mijn advertenties van ansichtkaarten te bekijken. 

Copyright

Alles wat op deze site te vinden is, mag niet gekopieerd worden of verspreid. Wilt u wel een foto gebruiken op uw site of ergens anders? Stuur me even een mailtje, en ik doe er (waarschijnlijk) niet moeilijk over.

 

 

Connexxion Duvedec Zeewolde 7807 lijn 142

Waar heb ik met de trein gereden?

Ik vind het leuk om een beetje bij te houden op welke trajecten ik inmiddels gereden heb. Op onderstaande spoorkaart is te zien op welke trajecten ik in Nederland inmiddels heb gereden.

OV door Nederland ; Spoorkaart - Over Mij

Laatst bijgewerkt: 15 oktober 2017

Op onderstaande spoorkaart is te zien op welke trajecten ik in België inmiddels heb gereden. Duidelijk te zien is dat er nog genoeg leuke trajecten te ontdekken zijn in België! 

Laatst bijgewerkt: 19 maart 2017

Op onderstaande spoorkaart is te zien op welke trajecten ik in Luxemburg inmiddels heb gereden.

Laatst bijgewerkt: 5 augustus 2016

Binnenkort komen hier ook spoorkaarten van Duitsland te staan met daarop aangegeven waar ik wel en niet gereden heb met de trein.