Menu   

Hier naast in het menu kunt u een onderwerp kiezen, bussen, treinen, trams of metro's. Daar treft u een mooi overzicht aan van mijn foto's. Bij de treinen gesorteerd op type en bij de bussen en trams op nummer.

Foto's

Bekijk hier op u gemakje mijn OV foto's. Handig gesorteerd zo dat u precies kunt bekijken wat u zoekt. Wilt u een foto in groot formaat hebben? Stuur dan een mailtje naar mij, en zet er in welke foto u wilt hebben. Let wel op dat u de foto niet op het internet mag zetten of op een andere manier mag verspreiden. Wilt U wel een foto verspreiden dan doe ik daar niet moeilijk over als u het maar even vraagt door een mailtje te sturen. U mag de foto's wel voor privé gebruik gebruiken.

Filmpjes

Ik maak niet alleen vele foto's maar ook filmpjes! Veel van die filmpjes zult u ook hier op de site aantreffen, maar niet allemaal! Kijkt u daarom is gauw op mijn YouTube pagina, daar staan al mijn filmpjes op. Dit kan over van alles gaan: een ritje in OMSI of een vertrekkende trein. Gaat u dus gauw naar mijn YouTube kanaal!

Connexxion ambassador lijn 147 harderwijk